Ομάδα Πνευματικής Ανέλιξης

Ομάδα Πνευματικής Ανέλιξης

 

Από Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
και κάθε Τρίτη
στις 7:30 το απόγευμα


με τον Αθανάσιο Μπουγά

 

 


 

Στόχος της ομάδας πνευματικής ανέλιξης είναι να γνωρίσουμε τον πραγματικό εαυτό μας και να λάβουμε τη βοήθεια και την καθοδήγηση που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Συμμετέχοντας στην ομάδα ερχόμαστε σε επαφή με την πνευματική μας φύση και τον βαθύτερο εαυτό μας. Με βασικό εργαλείο τον διαλογισμό, ταξιδεύουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και ανακαλύπτουμε σταδιακά τις βαθύτερες επιθυμίες μας, τα πραγματικά θέλω της ψυχής μας.

Η ενέργεια που λαμβάνουμε στις συναντήσεις δρα καταλυτικά στο να αποβάλλουμε τα αρνητικά και περιοριστικά στοιχεία του εαυτού μας, τα οποία μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε τη ζωή μας όπως πραγματικά θέλουμε. Η ενεργειακή ώθηση που δεχόμαστε μας βοηθά να αναδείξουμε όλα τα θετικά και φωτεινά στοιχεία που είναι κρυμμένα μέσα μας, τα οποία θα μας επιτρέψουν να απελευθερωθούμε, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να γεμίσουμε τη ζωή μας με αληθινή αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία.
 
Βασικά σημεία των συναντήσεων:

- Διαλογισμός

- Ανάλυση πνευματικών θεμάτων

- Κατανόηση πνευματικών διδασκαλιών

- Άνοιγμα της καρδιάς

- Πνευματικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή μας

- Καθοδήγηση για εφαρμογή των διδασκαλιών στην καθημερινή ζωή 


Στις συναντήσεις θα νιώσουμε την καρδιά μας να ανοίγει οδηγούμενοι στην πνευματική ανέλιξη μέσω της προσωπικής ανάπτυξης. Θα δούμε ακόμη τα θαύματα που μπορούν να γίνουν στην καθημερινότητά μας όταν ο νους μας καθοδηγείται από μια ανοιχτή καρδιά.
 

Ας δούμε τη ζωή μας να αλλάζει γνωρίζοντας βήμα βήμα τον αληθινό μας εαυτό.

Το δικαίωμα και τη δυνατότητα για προσωπική ανάπτυξη και πνευματική ανέλιξη το έχουμε όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο ή τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.
 

Υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης
των μαθημάτων για όσους μένουν εκτός Αθηνών.



Τοποθεσία
Δωδεκανήσου 84, Πετρούπολη



Για πληροφορίες, κόστος και δηλώσεις συμμετοχής:
τηλ: 2102630594, 6977585244

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.