Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης

 

Οι ομάδες προσωπικής ανάπτυξης έχουν ως στόχο να γνωρίσουμε τον πραγματικό εαυτό μας και να λάβουμε τη βοήθεια και την καθοδήγηση που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.


Συμμετέχοντας στις ομάδες ερχόμαστε σε επαφή με την πραγματική μας φύση και τον βαθύτερο εαυτό μας. Χρησιμοποιώντας βιωματικές ασκήσεις, ταξιδεύουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και ανακαλύπτουμε σταδιακά τις βαθύτερες επιθυμίες μας, τα πραγματικά θέλω της καρδιάς μας.


Η ενέργεια που λαμβάνουμε στις συναντήσεις δρα καταλυτικά στο να αποβάλλουμε τα αρνητικά και περιοριστικά στοιχεία του εαυτού μας, τα οποία μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε τη ζωή μας όπως πραγματικά θέλουμε. Η ενεργειακή ώθηση που δεχόμαστε μας βοηθά να αναδείξουμε όλα τα θετικά και φωτεινά στοιχεία που είναι κρυμμένα μέσα μας, τα οποία θα μας επιτρέψουν να απελευθερωθούμε, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να γεμίσουμε τη ζωή μας με αληθινή αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία.


Βασικά σημεία των συναντήσεων:

  • Ανάλυση πνευματικών θεμάτων

  • Άνοιγμα της καρδιάς

  • Ενεργειακοί παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή μας

  • Εφαρμογή διδασκαλιών στην καθημερινή ζωή

 

Στις συναντήσεις θα νιώσουμε την καρδιά μας να ανοίγει και την ενέργειά μας να δυναμώνει. Θα δούμε ακόμη τα θαύματα που μπορούν να γίνουν στην καθημερινότητά μας όταν ο νους μας καθοδηγείται από μια ανοιχτή καρδιά.


Ας δούμε τη ζωή μας να αλλάζει γνωρίζοντας βήμα βήμα τον αληθινό μας εαυτό.

 

Το δικαίωμα και τη δυνατότητα για προσωπική ανάπτυξη το έχουμε όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο ή τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.



 Για πληροφορίες και το πρόγραμμα των ομάδων μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.