Violet Flame Yoga

Βιορυθμιστική Κίνηση

VFH-Logo-purplebackground

 Δωρεάν συναντήσεις

το Σεπτέμβριο


Τμήματα

πρωινά - απογευματινά


Η Βιορυθμιστική Κίνηση είναι ένα σύστημα που βοηθά σημαντικά στην αποβολή του άγχους, στην έκφραση του ψυχισμού και στην ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων μας. Λειτουργεί σε ψυχοσωματικό επίπεδο και βασίζεται σε απλές, ήπιες κινήσεις, αναπνοές και χαλάρωση μέσω θεραπευτικού διαλογισμού. Το σώμα αποφορτίζεται, δυναμώνει και απελευθερώνεται.

Η Βιορυθμιστική Κίνηση μας μαθαίνει να αγαπάμε το σώμα μας και να αναγνωρίζουμε κάθε σημάδι που μας δίνει. Έτσι αποτελεί σημαντικό μέσο πρόληψης.

Μπορεί να βοηθήσει σε ψυχοσωματικές διαταραχές, προβλήματα συγκέντρωσης, ύπνου, κρίσεις πανικού, φοβίες, κατάθλιψη, νευλογικές παθήσεις, κινητικά προβλήματα, δυσκαμψίες, προβλήματα βάρους και πολλά άλλα.

Η Βιορυθμιστική κίνηση δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση την ιατρική αλλά δρα συνεργατικά φέροντας γρηγορότερα αποτελέσματα.

Το σύστημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξάρτητα από τη σωματική κατάσταση και δε χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία.
Λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα για παιδιά, εφήβους, ενήλικες, άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες.
Παρέχεται η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων.



Βιώστε αληθινή ηρεμία και εσωτερική αρμονία μέσα σε ένα όμορφο, υγιές, ελεύθερο σώμα!



Επωφεληθείτε της προσφοράς των δωρεάν μαθημάτων και επικοινωνήστε μαζί μας για το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 2102630594 και 6940678565.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων ανά μάθημα


Ευχαριστούμε από καρδιάς!

 


ι