6 Αυγούστου 2013

Ας νιώσουμε το γαλάζιο φως, τη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας να απλώνεται γύρω μας. Μείνετε μέσα σε αυτή την ενέργεια, συντονιστείτε μαζί της.

«Αγαπημένα, γλυκά παιδιά, γλυκύτατα τέκνα, ευχαριστώ. Ευχαριστώ γιατί είστε εδώ να με ακούσετε. Σήμερα λοιπόν, σήμερα αγαπημένα, θα σας μιλήσω για τη μεταμόρφωση, για το πώς θα βρεθείτε στην ευτυχία. Σε μια κατάσταση αληθινής ευτυχίας.

Μεταμορφώστε τη ζωή σας, μεταμορφώστε κάθε στιγμή της ζωής σας κι έτσι μεταμορφώστε επίσης τα πάντα γύρω σας. Τι νομίζετε πως χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι; Πώς θαρρείτε πως έρχεται η ευτυχία στη Γη, η ευτυχία στον κάθε άνθρωπο; Είναι στο δικό σας χέρι γλυκά μου παιδιά. Είναι στο δικό σας χέρι γλυκύτατα τέκνα. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα πάντα μέσα σας, γύρω σας, παντού. Ακούστε λοιπόν, ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε την λύπη σε χαρά. Έχετε τη δύναμη, σας δίνεται η δύναμη να μεταμορφώσετε την ασθένεια σε υγεία, το κλάμα σε γέλιο, τον φόβο σε ηρεμία, τη βία σε προσφορά αγάπης. Έχετε την δύναμη να μεταμορφώσετε τον θυμό σε συγχώρεση. Έχετε τη δύναμη να μεταμορφώσετε κάθε τι σκοτεινό σε φωτεινό, μπορείτε παντού να ρίξετε φως και να εκλείψει το σκοτάδι. Μεταμορφώστε, μεταμορφώστε τα πάντα γύρω σας. Συγχωρέστε, αγαπήστε, εκφράστε την αγάπη. Μπορείτε, έχετε όλη τη δύναμη, έχετε τα δώρα που σας αξίζουν. Όμως κι αυτά αξίζουν την δική σας προσοχή. Αξίζουν να τα χρησιμοποιήσετε. Μεταμορφώστε λοιπόν τα πάντα σε αγάπη και βρείτε μέσα σε αυτό την αληθινή ευτυχία. Δείτε τα πάντα να αλλάζουν. Τον πόνο να γίνεται χαρά, την ασθένεια υγεία, τη βία προσφορά αγάπης. Ανοίξτε τα χέρια, ανοίξτε την αγκαλιά σας. Ήρθε η ώρα να δεχθείτε με χαρά και να ευτυχίσετε αποδεχόμενοι τη νέα κατάσταση στη Γη. Μη θορυβηθείτε από όσα θα γίνουν, από όσα γίνονται γύρω σας. Μη θορυβηθείτε από τίποτα. Θυμηθείτε πως το κλειδί της ευτυχίας είναι η μεταμόρφωση και το κλειδί αυτό υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, στην καρδιά όλων σας. Γλυκύτατα τέκνα, αγαπήστε. Γλυκύτατα τέκνα, προχωρήστε στον δρόμο που επιλέγει η καρδιά σας.

Αμήν.»

Μείνετε ήσυχοι. Ας μείνουμε έτσι στην ενέργεια της. Την βλέπουμε να στρέφεται δεξιά αριστερά, να χαμογελά με αγάπη και να ραντίζει τα πάντα με μια λαμπερή ροζ, σιέλ χρυσόσκονη. Ας μείνουμε έτσι να λάβουμε, να λάβουμε και πάλι τα δώρα της. Νιώστε τους κόκκους της χρυσόσκονης αυτής να σας αγγίζουν. Άλλοι να απορροφούνται από το σώμα σας και άλλοι να μένουν πάνω σε αυτό. Νιώστε τους να πηγαίνουν παντού σε όλο το σώμα, σε σημεία που υπάρχει ανάγκη και όχι μόνο. Μείνετε ήρεμοι και επιτρέψτε σε αυτή την ενέργεια να μπει βαθιά. Δείτε αυτήν αυτήν την ενέργεια να πηγαίνει παντού, όπου ζητείται και όπου γίνεται δεκτή.

«Μεταμορφώστε, γλυκά μου παιδιά, τη δυστυχία σε ευτυχία. Μεταμορφώστε την ανέχεια σε αφθονία. Μεταμορφώστε τη λύπη σε χαρά».

Μένουμε κι άλλο ήρεμοι και δεκτικοί, καθώς συνεχίζει να πέφτει η γαλάζια-ροζ χρυσόσκονη πάνω μας.

«Και τώρα ακούστε: Σκεφτείτε μόνο, μόνο την ευτυχία, τίποτε άλλο, μόνο την ευτυχία. Μην σκεφτείτε ποτέ ξανά τίποτε πέρα από αυτήν. Όποτε νιώσετε πως κάτι άλλο έρχεται, ό,τι κι αν είναι αυτό, δείτε το γρήγορα να μεταμορφώνεται, να μεταμορφώνεται σε ευτυχία, σε γέλιο, χαρά, αγάπη, γαλήνη, υγεία, αφθονία, ευημερία, ευλογία παντού. Δείτε το να μεταμορφώνεται σε ευτυχία, συγχώρεση, αγκαλιά, γαλήνη. Γλυκύτατα τέκνα, κάθε φορά που νιώθετε πως προσπαθείτε να μεταμορφώσετε, να προσφέρετε, και κάτι, κάτι έρχεται να σας χτυπήσει, να σας τραβήξει από αυτό, δείτε και αυτό να μεταμορφώνεται. Σαν να είναι ένα βέλος που έρχεται να σας χτυπήσει, μα εσείς έχετε τη δύναμη να το μεταμορφώσετε σε ένα λευκό φτερό που φτάνει σε εσάς και πριν καλά - καλά σας αγγίξει, πέφτει στη Γη ένα απαλό λευκό φτερό.

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που ήσασταν και πάλι εδώ. Σας αγαπώ και είμαι κοντά σας, πλάι σας όποτε μου το ζητάτε.

Σας ευχαριστώ».

Μένουμε λίγο ακόμα έτσι ήρεμοι. Παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή, χαλαρώνουμε, αναπνέουμε βαθιά νιώθοντας το σώμα μας. Νιώστε την ενέργεια στο σώμα σας. Παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή και πατάμε τα πόδια γερά στη Γη. Τα νιώθουμε, νιώθουμε την επαφή των πελμάτων με το έδαφος και κινούμε τα πόδια μας. Εισπνέουμε και πάλι, κινούμε τα χέρια, νιώθουμε όλο μας το σώμα.

Ευχαριστούμε. Ανοίγουμε τα μάτια μας και ευχαριστούμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.