7 Αυγούστου 2013

Και τώρα ας συντονιστούμε με την ενέργεια της Μαρίας, ας μείνουμε ήσυχοι και ας νιώσουμε τη γλυκιά ενέργεια, απαλή σαν ένα γαλάζιο γλυκό φως μας αγκαλιάζει. Ας συντονιστούμε ακόμη περισσότερο, ας της ζητήσουμε να μας κρατήσει στη γλυκιά της αγκαλιά.

«Γλυκά μου παιδιά, καλώς ήλθατε, σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά, καλώς ήλθατε λοιπόν να με ακούσετε, να δεχθείτε το μήνυμά μου. Αφήστε με όμως πρώτα να σας αγκαλιάσω όλους έναν - έναν. Και τώρα ακούστε, ακούστε με. Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για την αλλαγή. Να σας μιλήσω για την μετάβαση, για την μετάβαση στη νέα κατάσταση. Για την μετάβαση γενικότερα. Και πρώτα από όλα να σας πω ότι όταν έρχεστε στον κόσμο, όταν έρχεστε στην Γη, αυτό που συμβαίνει είναι μια μετάβαση. Η γέννηση είναι μια μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη. Όταν ζείτε, όταν ταξιδεύετε εδώ στη Γη, στο ταξίδι της ζωής σας, κι εκεί βιώνετε πολλές αλλαγές και οι μεταβάσεις που κάνετε δεν είναι λίγες. Όμως και ο θάνατος είναι κάτι που δεν πρέπει να σας φοβίζει καθώς και αυτός είναι μια μετάβαση, μια μετάβαση στην αιωνιότητα. Είναι μόνο μια αλλαγή κατάστασης στην οποία όλα όσα έχετε συλλέξει στο ταξίδι της ζωής σας, όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε, να κατανοήσετε πώς σας βοήθησε το καθένα, τι πρέπει ίσως να αλλάξετε, σε ποια κατάσταση σας έφερε η κάθε σας πράξη. Να μάθετε λοιπόν, να διδαχθείτε, να βιώσετε, να αποφασίσετε για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Και όταν γεννιέστε, και όταν γεννιέστε ξεκινάτε ένα άλλο ταξίδι, έχοντας αποφασίσει τι θέλετε, πώς θέλετε να είναι αυτό το ταξίδι σας και ακόμα - ακόμα πόση διάρκεια θέλετε να έχει. Μη σας φαίνεται περίεργο, ακόμη και σε αυτό, ακόμη και στην διάρκεια του ταξιδιού σας στη Γη έχετε τον κύριο λόγο. Αποφασίζετε, αποφασίζετε πραγματικά πόσο θέλετε να παραμείνετε, ταξιδεύοντας, γνωρίζοντας νέους τόπους, βρίσκοντας νέους προορισμούς. Αυτή λοιπόν είναι μια μορφή μετάβασης, και η γέννηση και ο θάνατος.

Και τώρα νομίζετε πως είναι μόνο αυτά; Μα όχι. Σας είπα πως και στο ταξίδι σας στη Γη σε όλη την πορεία σας γίνονται μεταβάσεις και τώρα, τούτη την εποχή, ακόμη μεγαλύτερες, ακόμη περισσότερες. Εσείς αποφασίζετε και πάλι πόσο πολύ θέλετε να δεχθείτε την αλλαγή που γίνεται στη Γη κι έτσι να συντονιστείτε, να συντονιστείτε με αυτήν και να προχωρήσετε. Σας μιλώ για τη γέννηση ενός καινούργιου ανθρώπου, του νέου ανθρώπου. Και ποιος είναι αυτός; Τι άραγε νομίζετε πως έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει; Ο καθένας από εσάς βιώνει όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να γεννηθεί ξανά. Μιλώ για μια αναγέννηση. Αυτό που ήσασταν πεθαίνει μα αυτόματα γεννιέται κάτι άλλο. Γεννιέται ο νέος άνθρωπος, ο άνθρωπος της ανοιχτής καρδιάς. Και ακούστε, δε λέω ο άνθρωπος με την ανοιχτή καρδιά, μα ο άνθρωπος της ανοιχτής καρδιάς. Γλυκά μου τέκνα, γλυκύτατα, νιώστε την αναγέννηση και μη θρηνείτε κάθε φορά που χάνεται κάτι, κάθε φορά που αλλάζει κάτι στη ζωή σας, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, όσο δραματική κι αν θεωρείτε πως είναι η αλλαγή, δείτε το μόνο σαν μια αναγέννηση. Όταν κάτι πεθαίνει κάτι άλλο γεννιέται, όταν κάτι τελειώνει κάτι άλλο αρχίζει. Γλυκύτατα τέκνα, δεχθείτε την μετάβαση στην κατάσταση του νέου ανθρώπου, του ανθρώπου της ανοιχτής καρδιάς.

Και τώρα σταθείτε έτσι και επιτρέψτε μου για μια ακόμη φορά να σας ραντίσω. Νιώστε τα σωματίδια του φωτός που πέφτουνε επάνω σας, νιώστε τα να κολλούν επάνω σας. Κάποια να πέφτουν στη Γη και κάποια άλλα να απορροφούνται από εσάς. Αποδεχθείτε το νέο άνθρωπο, αποδεχθείτε τη νέα σας κατάσταση, αποδεχθείτε τα με ευγνωμοσύνη για αυτό που ζείτε.

Αμήν. Αμήν. Αμήν.»

Συνεχίζουμε να νιώθουμε την διαδικασία, τη γαλάζια και ροζ χρυσόσκονη που πέφτει στο σώμα μας, ας την αποδεχθούμε, ας την αποδεχθούμε στο βαθμό που ο καθένας επιθυμεί. Μα τώρα δείτε η καρδιά, το λουλούδι της καρδιάς να ελκύει με απίστευτη δύναμη αυτή την ενέργεια. Δείτε κόκκους της γαλάζιας και ροζ σκόνης να μπαίνουν μέσα στην καρδιά, να την γεμίζουν. Νιώστε το λουλούδι της καρδιάς να λάμπει και να ρουφά όλο και περισσότερη από αυτή την ενέργεια. Η Μαρία, γλυκιά, πανέμορφη, λαμπερή σαν να μας ρίχνει πιο εστιασμένα πλέον στην καρδιά την ενέργεια αυτήν, τη γαλάζια ροζ χρυσόσκονη.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε.

Ας πάρουμε μια βαθιά εισπνοή όλοι, ας νιώσουμε τα πόδια μας να πατούν καλά, τα κινούμε, κινούμε τα χέρια μας και εισπνέοντας ακόμη μια φορά βαθιά ανοίγουμε τα μάτια μας και ευχαριστούμε.