8 Αυγούστου 2013

Και τώρα νιώστε το γλυκό γαλάζιο φως της Μαρίας να κατεβαίνει, να μας αγκαλιάζει. Η καρδιά μας έχει ανοίξει. Ας αφεθούμε να νιώσουμε τη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας, ας συντονιστούμε με αυτή.

«Γλυκύτατα τέκνα καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστώ τόσο που είστε και πάλι εδώ. Σήμερα, σήμερα θα σας μιλήσω για τη γέννηση του Θεού ως ανθρώπου. Σήμερα θα σας πω πως ο Θεός γεννάται ως άνθρωπος στη γη. Σκεφτείτε πως ο Πατέρας είναι μόνο αγάπη, αγάπη και φως. Έτσι, αυτή η αγάπη, η απέραντη αγάπη και το φως έχει ανάγκη να εκφραστεί και εκφράζεται μέσα από τον άνθρωπο. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος γεννιέται, ένα κομμάτι του Πατέρα έρχεται στη γη, ενσαρκώνεται. Ένα κομμάτι του Θεού στη γη είναι ο άνθρωπος. Κατανοήστε πως δεν είστε αποκομμένοι, διαφορετικοί από το Θεό. Είστε απλά η έκφρασή Του στη γη. Μόνο που είστε όντα με νου και αυτά τα όντα αποφασίζουν πώς θέλουν να πορευτούν. Όμως ένα δεν αλλάζει, η ουσία του ανθρώπου, και η ουσία αυτή είναι Θεϊκή. Πώς νομίζετε πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Πώς θα μπορούσε, νομίζετε, να συμβεί κάτι άλλο; Αν η αγάπη, το φως, η Θεϊκή ενέργεια δεν ενσαρκωνόταν, δεν ερχόταν στη γη και με αυτόν τον τρόπο;

Τώρα κατανοήστε, κατανοήστε γιατί οφείλετε όλοι να αγαπάτε αυτό που είστε. Ό,τι και αν είστε, όπως και αν νομίζετε πως είστε, οφείλετε να το αγαπάτε. Ακόμη σκεφτείτε πόσο πρέπει να φροντίσετε και να αγαπάτε το σώμα σας αφού μέσα σε αυτό κατοικεί η Θεϊκή ενέργεια, μέσα από αυτό εκφράζεται το Θείο. Γλυκύτατα τέκνα αποδεχτείτε τη Θεϊκή φύση που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο, που υπάρχει παντού. Αποδεχτείτε αυτό που είστε, εσείς και ο διπλανός σας και ο άλλος και ο άλλος και όλοι οι άνθρωποι, όλα τα πλάσματα στη γη. Χαρείτε και επιτρέψτε μέσα από την καρδιά να εκφραστεί η Θεϊκή σας φύση. Επιτρέψτε την έκφραση του Θεού μέσα από την καρδιά σας. Αγαπήστε και φροντίστε το σώμα σας σε όλα του τα επίπεδα και δείτε έτσι τη Θεϊκή έκφραση στη γη.»

Μείνετε έτσι, νιώστε την ενέργεια της Μαρίας, νιώστε να πέφτει, να πέφτει και πάλι επάνω σας η γαλάζια και ροζ χρυσόσκονη.

Και τώρα νιώστε ένα απαλό άγγιγμα στο κεφάλι, ψηλά, ψηλά στο μέτωπο και δείτε ένα λευκό φως να παίρνει σχήμα στο σημείο εκείνο. Μείνετε, δεχτείτε, νιώστε και δείτε το σχήμα που παίρνει σε εσάς το φως που δίδεται από την Μαρία. Δείτε το φως να απορροφάται σιγά σιγά, να χάνεται μα νιώστε ακόμη το απαλό άγγιγμα, το χάδι της Μαρίας. Η γαλάζια ροζ χρυσόσκονη συνεχίζει να πέφτει. Ακούμε και πάλι τη Μαρία.

«Γλυκύτατα τέκνα σας αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ.»

Αμήν. Αμήν. Αμήν.