9 Αυγούστου 2013

Και τώρα ας αφεθούμε να νιώσουμε, να συντονιστούμε με τη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας. Νιώστε την ενέργειά της, μείνετε λίγο, συντονιστείτε με αυτήν.

«Καλώς ήλθατε, καλώς ήλθατε. Πόσο σας ευχαριστώ και πόσο σας αγαπώ! Σήμερα θέλω να σας πω δυο λόγια για τη θεραπεία. Θέλω να σας μιλήσω και να σας εξηγήσω πόσο δυνατοί είστε όλοι και πόσο στα αλήθεια μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια σας τη δύναμη της θεραπείας. Πολλοί άνθρωποι αυτή την εποχή υποφέρουν, το σώμα ασθενεί, βιώνουν πόνο, πόνο σωματικό και εσωτερικό, βαθύ πόνο. Και θέλετε να σας πω κάτι; Ο εσωτερικός πόνος είναι αυτός που φέρνει το σώμα σε κατάσταση ασθένειας. Η ασθένεια είναι κι αυτή μία κατάσταση, μια κατάσταση στην οποία έρχεται το σώμα διαμαρτυρόμενο. Έτσι, έτσι γλυκύτατα παιδιά μου, το σώμα διαμαρτύρεται ζητώντας αγάπη, ζητώντας προσοχή. Η ασθένεια, λοιπόν, είναι ο τρόπος διαμαρτυρίας του σώματος, ο τρόπος να ζητήσει κάτι, ένας τρόπος να φωνάξει και να ζητήσει: «Βοήθεια», να πει: «Θέλω αγάπη, θέλω να μ’ αγαπάς». Είναι ο τρόπος να μιλήσει η καρδιά και να πει: «Θέλω να μιλήσω, θέλω να με αφήσεις να μιλήσω και να μ’ ακούς. Άκουσέ με!».

Γλυκύτατα τέκνα διδαχτείτε από την ασθένεια που έχετε στο σώμα σας. Δείτε ποιος είναι ο εσωτερικός πόνος που την προκαλεί. Τότε, τότε θα έχετε κερδίσει. Όταν το βρείτε αυτό, τότε να ξέρετε πως έχει ήδη, ήδη θεραπευτεί. Βρείτε τον εσωτερικό πόνο, την εσωτερική αλήθεια και δείτε ποιο είναι αυτό που θέλει στ’ αλήθεια θεραπεία. Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θεραπείας που σας δίνεται.

Γλυκύτατα τέκνα, όλα τα δώρα που λαμβάνετε ετούτη την εποχή έρχονται να σας βοηθήσουν, να γίνουν στα χέρια σας εργαλείο θεραπείας, εργαλείο κατανόησης, κατανόησης όλων όσων δεν θέλετε να δείτε, όλων όσων δεν θέλετε να ακούσετε. Ευγνωμονείτε! Ευγνωμονείτε αληθινά για όσα λαμβάνετε, για όσα σας δίνονται, για όσα έρχονται. Βρείτε τον εσωτερικό πόνο, τη φωνή της καρδιάς. Βρείτε τι την εμποδίζει και τότε θα δείτε τη θεραπεία να γίνεται άμεσα.

Γλυκύτατα τέκνα σταθείτε. Σταθείτε τούτη τη στιγμή και δείτε μέσα σας. Ενώ, ενώ εγώ σας βοηθώ με όλο αυτό, εσείς κοιτάξτε μόνο και δείτε τί είναι αυτό, ποιο είναι αυτό που σας πονά. Τι θέλει το σώμα σας να σάς πει με το καθετί, με την κάθε, κάθε του ανισορροπία;»

Η Μαρία και πάλι μας ρίχνει απαλά ροζ γαλάζια χρυσόσκονη. Ενώ εμείς δεχόμαστε αυτή, παράλληλα κοιτάμε μέσα μας, ακολουθούμε τα λόγια της.

«Γλυκά μου παιδιά ανακαλύψτε τα σημεία που πονούν, που υπολειτουργούν, που δεν λειτουργούν και πάρτε αυτό».

Δείτε από το χέρι της να κυλά φως και να πηγαίνει εκεί που ο καθένας μας έχει ανάγκη. Νιώστε να πηγαίνει εκεί το φως και να παίρνει σχήμα. Ο καθένας ας δει το σχήμα που παίρνει στο ή στα σημεία του σώματος που χρειάζεται.

«Γλυκά μου παιδιά, η δύναμη της θεραπείας σας δίνεται. Μα για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψετε τι έχετε να θεραπεύσετε, τι χρειάζεται θεραπεία. Λάβετε, φυλάξτε, χρησιμοποιήστε με Σοφία και Αγάπη. Αμήν».

Μένουμε λίγο ακόμα έτσι. Ας νιώσουμε το φως, το σχήμα που λαμβάνει στο κάθε σημείο του σώματος που χρειάζεται, που υπάρχει ανάγκη. Ενώ η χρυσόσκονη συνεχίζει να πέφτει.

Και τώρα ας πατήσουμε καλά τα πόδια μας. Ας πάρουμε μια βαθιά εισπνοή και ας ευχαριστήσουμε βαθιά μέσα από την καρδιά μας.

Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε.