Τα δεκαπέντε μηνύματα της Μαρίας

4 Αυγούστου 2013

Και τώρα ας νιώσουμε ένα γλυκό γαλάζιο φως, την ενέργεια της Μαρίας να έρχεται και πάλι και να μας αγκαλιάζει, να μας αγκαλιάζει με αγάπη. Με μια αλλιώτικη ενέργεια αληθινής αγάπης.

«Αγαπημένα παιδιά, γλυκά, γλυκύτατα τέκνα, ευχαριστώ που είστε και πάλι εδώ κοντά μου να με ακούσετε. Να μου επιτρέψετε να σας προσφέρω. Όμως σταθείτε, σταθείτε για λίγο. Μείνετε έτσι, μείνετε κοντά μου, μείνετε στην αγκαλιά μου.

Αγαπημένα παιδιά, σήμερα θέλω να σας πω, να σας μιλήσω για το ταξίδι σας πάνω στη Γη. Για ένα ταξίδι που άλλοτε το κάνετε όμορφο και άλλοτε όχι, άλλοτε το απολαμβάνετε κι άλλοτε υποφέρετε. Ήρθα να σας πω πως στα αλήθεια είναι εύκολο να ταξιδεύετε απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του ταξιδιού σας. Προσέξτε μόνο, προσέξτε ένα, προσέξτε κάτι πολύ σημαντικό. Όταν ταξιδεύετε, όταν κάποιος ταξιδεύει θέλει να φτάσει κάπου. Ταξιδεύει και για την εμπειρία του ταξιδιού μα γιατί επίσης θέλει να βρεθεί κάπου αλλού, να φτάσει κάπου αλλού. Κάπου διαφορετικά από αυτό που βρίσκεται στο τώρα. Αγαπημένοι, γλυκά, γλυκύτατα τέκνα, κοιτάξτε, κοιτάξτε πώς ταξιδεύετε, κοιτάξτε πού θέλετε να φτάσετε. Κοιτάξτε αν πραγματικά εκεί όπου προσπαθείτε να φτάσετε ίσως, αν φτάνοντας εκεί ο ανθός που έχετε στην καρδιά ευωδιάζει ανοιχτός ή αν κλείνει, αν κλείνει όλο και περισσότερο. Κοιτάξτε, κοιτάξτε καλά και δείτε μήπως τα βήματά σας δεν σας οδηγούν πουθενά. Μήπως οδεύετε προς την χώρα του πουθενά, προς έναν τόπο στον οποίο δεν υπάρχει αυτό που κάνει την καρδιά σας να ανοίγει. Κοιτάξτε αν θέλετε να φτάσετε εκεί για όπου πορεύεστε. Βρείτε λοιπόν πρώτα το μέρος στο οποίο θέλετε να φτάσετε κάνοντας ετούτο το ταξίδι κι αυτή την φορά στη Γη. Ταξιδεύετε εδώ για να πάτε κάπου αλλού, για να φτάσετε κάπου ενώ βρίσκεστε στη Γη, μα και όταν φύγετε. Θέλετε λοιπόν να φτάσετε στην χώρα του πουθενά; Θέλετε να ταξιδεύετε χωρίς νόημα, χωρίς στόχο αληθινό; Μην περιπλανάστε, μην περιπλανάστε αγαπημένα παιδιά. Δείτε τι θέλετε κι αν αυτό που θέλετε σας βοηθά αληθινά να νιώσετε αυτό που είστε, αν εκεί που θέλετε να φτάσατε τα πάντα είναι ένα και εσείς είστε ένα με τα πάντα. Γιατί αλλιώς εμμένετε στα υλικά και αυτά σας κρατούν τόσο χαμηλά που δε βλέπετε καν το μέρος που θέλετε να πάτε. Σας κρατούν τόσο χαμηλά που χάνετε τη δόνησή σας και κάποτε φτάνετε να ταξιδεύετε ανά τους αιώνες απλά περιπλανώμενοι και φορές - φορές μη έχοντας πάρει, μη έχοντας ζήσει το ίδιο το ταξίδι. Μη έχοντας ζήσει το κάθε τώρα. Είμαι εδώ για να σας πω να προχωρήσετε ζώντας το κάθε τι, την κάθε στιγμή. Είμαι εδώ για να σας πω να βλέπετε πέρα από αυτό το όλο που βάζει ο νους σας. Είμαι εδώ για να σας πω πως η καρδιά σας μιλάει και λέει πάντα λόγια αγάπης. Είμαι εδώ για να σας πω ότι μπορείτε εσείς να επιλέξετε την πορεία σας, τον δρόμο σας, τους σταθμούς σας, τον προορισμό σας. Επιλέξτε με την καρδιά σας. Μην κινείστε σαν χαμένοι περιπλανώμενοι οδοιπόροι. Είστε ψυχές που γνωρίζουν καλά τι θέλουν και ποιος είναι ο προορισμός τους. Η καρδιά σας το ξέρει καλά και σας το φωνάζει κι εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να την ακούσετε και να πορευτείτε συνειδητά. Αγαπημένα παιδιά, πορευτείτε στον δρόμο της αγάπης, κατευθυνθείτε για εκεί που τα πάντα είναι ένα, τα πάντα είναι αγάπη».

Αμήν. Αμήν. Αμήν.

Μένουμε ήρεμοι. Ας αφεθούμε λίγο ακόμα στην ενέργεια της Μαρίας. Το γαλάζιο φως, η ενέργειά της είναι εδώ και μας τυλίγει. Ας αφεθούμε κι άλλο κι ας δούμε τον εαυτό μας να μεταφέρεται, να ταξιδεύει και να φτάνει εκεί που όλα είναι ένα, στην τεράστια μπάλα φωτός που ανήκουμε. Ας δούμε τον εαυτό μας στη φωτεινή εστία. Ένα κομματάκι φωτός ο καθένας από εμάς, ένα αναπόσπαστο κομμάτι φωτός. Όλοι μαζί ένα. Και τώρα ας πάρουμε μια βαθιά εισπνοή κι ας επιστρέψουμε. Δείτε τον εαυτό σας να φεύγει σαν μια μικρή – μικρή μπαλίτσα φωτεινή, να ξεκολλά, απομακρύνεται παίρνοντας σάρκα και οστά. Εισπνεύστε βαθιά. Νιώστε το σώμα σας. Πατήστε τα πόδια σας καλά στη Γη, κινείστε τα. Πάρτε ακόμα μια βαθιά εισπνοή, κινείστε τα χέρια, νιώστε όλο σας το σώμα και ανοίξτε τα μάτια ευχαριστώντας.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

3 Αυγούστου 2013

Και τώρα νιώστε το γλυκό γαλάζιο φως, την ενέργεια της Μαρίας. Νιώστε την ενέργεια της να μας αγκαλιάζει, να χανόμαστε μέσα σε αυτή. Ας αφεθούμε σε αυτή την γλυκιά ενέργεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο ανάμεσα μας, μόνο η ενέργεια της Μαρίας γλυκιά γύρω μας.

«Αγαπημένα παιδιά, καλωσήρθατε. Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τα παιδιά. Σήμερα το θέμα μας είναι τα παιδιά. Θέλω να σας πω να σεβαστείτε αυτές τις ψυχές που έρχονται τώρα στη Γη ή που έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό. Να σεβαστείτε και να βοηθήσετε όπως κι αυτές έχουν έρθει να βοηθήσουν, έχουν έρθει να ξεκλειδώσουν τις καρδιές. Έχουν έρθει φέρνοντας μαζί τους πολύ φως, πολλή αγάπη. Έρχονται να διδάξουν, έρχονται σαν δάσκαλοι. Σαν δάσκαλοι όλων, ακόμη και των γονιών τους. Έρχονται να θυμίσουν και σε αυτούς, σε όσους έχουν ξεχάσει, το αρχικό τους σχέδιο,. Έρχονται να μιλήσουν για την αγάπη, να δώσουν αγάπη. Να θεραπεύσουν με την αγάπη. Έρχονται να δείξουν τον δρόμο της χαράς. Τον δρόμο της καρδιάς. Έρχονται να φέρουν την άνοιξη στη Γη. Έρχονται να διώξουν τον πόνο, τον φόβο, την βία. Έρχονται, έρχονται μόνο για να πλημμυρίσουν τη Γη με ανθούς αγάπης. Όπως κι εσείς, όλοι εσείς, είστε εδώ και γίνεστε το μέσο είτε να’ρθούν αυτά τα παιδιά στη Γη, να’ρθούν αυτές οι ψυχές, είτε για να τους δώσετε την στήριξη, την βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στον δρόμο τους. Για  να μην ξεχάσουν την πορεία τους, το έργο τους. Θα σας πω λοιπόν αγαπημένα παιδιά, κάνετε χώρο, κάνετε χώρο στα παιδιά. Κάνετε χώρο στην καρδιά σας για τα παιδιά, για όλα τα παιδιά και δώστε, δώστε χρόνο στα παιδιά, στα παιδιά σας, στα παιδιά όλου του κόσμου. Είναι τα αστέρια που ήρθαν στη Γη για να φωτίσουν για να ξυπνήσουν κάθε κοιμισμένο νου. Είναι οι ίδιοι που ήρθαν στην Γη για να φωτίσουν κάθε γωνιά της, κάθε σκοτεινό σημείο. Σεβαστείτε τα παιδιά, κάνετε χώρο στην καρδιά σας για όλα τα παιδιά. Γιατί όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά σας. Γιατί όλα τα παιδιά είναι παιδιά όλων σας και δώστε, δώστε χρόνο στα παιδιά. Έτσι θα μπορέσουν να σας δείξουν κι εσάς ποιο είναι το έργο τους μα και ποιο είναι το δικό σας έργο. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι δάσκαλοι της ανθρωπότητας, όλα αυτά τα φωτεινά κανάλια ζητούν μόνο την αποδοχή σας, την αγάπη σας, την αγκαλιά σας και είναι εδώ για να σας προσφέρουν, να σας προσφέρουν τα μέγιστα σε αντάλλαγμα σε αυτό που τους δίνετε.»

Αμήν. Αμήν. Αμήν.

Ας μείνουμε λίγο ακόμη, ήρεμοι μέσα στην γλυκιά ενέργεια. Και τώρα ας πάρουμε μια βαθιά εισπνοή, ας νιώσουμε τον αέρα να περνά μέσα μας. Ας νιώσουμε τα πόδια μας να πατούν καλά στη Γη, τα χέρια μας και εισπνέοντας και πάλι βαθιά ας ανοίξουμε τα μάτια μας ευχαριστώντας.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

2 Αυγούστου 2013

Ας νιώσουμε και πάλι ένα γλυκό γαλάζιο φως, δίπλα μας, γύρω μας. Αφεθείτε στην ενέργεια της Μαρίας. Ας νιώσουμε όλοι την γλυκιά της ενέργεια και ας την ακούσουμε.

«Είμαι εδώ σήμερα να σας πω να φτιάξετε τον κόσμο της αγάπης, είμαι εδώ σήμερα για να σας βοηθήσω, για να σας παροτρύνω να φτιάξετε τον κόσμο της αγάπης. Ένα κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτόν που ζείτε. Έναν κόσμο που όλα αλλάζουν. Πιστέψτε με, πολύ διαφορετικό. Ακόμα και εκεί που υπάρχει αγάπη, που δίνεται, που μοιράζεται. Ακόμα και αυτό να αλλάξει. Σας παροτρύνω, να φτιάξετε τον κόσμο της αληθινής αγάπης. Έτσι όπως ειπώθηκε, έτσι όπως δόθηκε από τον Ιησού. Σας παροτρύνω να κοιτάξετε μέσα σας, να πάρετε τον ανθό που έχετε στην καρδιά σας, να τον βγάλετε και να αφήσετε να ευωδιάσει το σύμπαν. Σας παροτρύνω και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να αλλάξετε αυτό που ζείτε. Να κατανοήσετε ποια είναι η αληθινή αγάπη, να κατανοήσετε τι είναι, τι σημαίνει αγάπη. Αγαπημένα παιδιά, δείτε την αγάπη να εκφράζεται, να εκφράζεται μέσα από την καρδιά αληθινά, με δοτικότητα, με σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όσα λαμβάνετε, για όσα σας δίνονται μα και για όσα μπορείτε να δώσετε. Με εκτίμηση, με σεβασμό, με δοτικότητα, με ειλικρίνεια μέσα από την αλήθεια που γνωρίζει μόνο η καρδιά. Φτιάξτε λοιπόν, φτιάξτε λοιπόν τον κόσμο της αληθινής αγάπης».

Η Μαρία σκορπά με το χέρι της παντού μια φωτεινή σκόνη. Μια χρυσόσκονη θα έλεγα στο χρώμα του λευκού, του γαλάζιου και του ροζ. Μια σκόνη που πέφτει επάνω μας, επάνω σε όλους. Πέφτει παντού. Δείτε την να στρέφεται σε κάθε μεριά και να ρίχνει, να ρίχνει αυτή την σκόνη παντού. Η Μαρία χαμογελάει γλυκά και λέει:

«Νιώστε αυτό, αυτό που πέφτει επάνω σας, πιάστε το, πιάστε κάθε κόκκο και μοιράστε το, δώστε το κι εσείς μέσα από την καρδιά. Με αληθινή αγάπη, με τον ίδιο τρόπο που το μοιράζω εγώ».

Η διαδικασία συνεχίζεται, ας μείνουμε ήσυχοι κι ας δεχθούμε την ευλογία.

«Ζήστε με αληθινή αγάπη, την αγάπη που σας περιγράφω. Βιώστε την αληθινή αγάπη. Χαιρετήστε το παλιό και προχωρήστε στο νέο. Σε αυτό που σας δείχνω.

Αγαπημένα παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι. Σας ευχαριστώ που είστε και πάλι εδώ».

Αμήν.

1 Αυγούστου 2013

Ας νιώσουμε ένα γλυκό γαλάζιο φως να πέφτει και να μας τυλίγει απαλά, να κινείται γύρω μας, μας αγκαλιάζει γλυκά. Ας νιώσουμε την ενέργεια της Μαρίας. Μένουμε λίγο έτσι, να συντονιστούμε με αυτή. Μπορούμε αν θέλουμε να της μιλήσουμε, να ζητήσουμε κάτι ή απλά να μείνουμε έτσι νιώθοντας την ενέργειά της.

Νιώστε μπροστά μας, μπροστά στο καθένα από εμάς να στέκεται να μας αγγίζει και  να βάζει στην καρδιά ένα γαλάζιο, ένα γαλάζιο φως. Ένα φως που έχει το σχήμα της ακανόνιστης πυραμίδας. Ας αφήσουμε αυτό το φως να μπει στην καρδιά μας κι ας την ακούσουμε.
«Παιδιά μου, λάβετε αυτό το δώρο, το δώρο αγάπης και αφήστε την καρδιά σας να ανοίξει και να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά, όλα τα παιδιά του κόσμου, λάβετε αυτό το δώρο και ανοίξτε κι εσείς τα χέρια σας. Ανοίξτε μια μεγάλη αγκαλιά και βάλτε σε αυτή όλα μα όλα τα παιδιά, όλα τα αδέλφια. Αυτές τις μέρες θα γίνει κάτι πολύ σημαντικό. Ακολουθήστε τα μηνύματα και επιτρέψτε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει κι αυτός ένα βήμα μπροστά, ένα βήμα προς την αγάπη. Μην συγχέεται την αγάπη με τα εγωιστικά ένστικτα. Βρείτε την, βρείτε την αγάπη μέσα σας. Είμαι εδώ για να σας προσφέρω να σας αγκαλιάσω και να σας βοηθήσω να ξυπνήσει κάθε τι που υπάρχει εκεί, μέσα σε αυτή την καρδιά. Το πρώτο λοιπόν που έχετε να κάνετε ξεκινώντας είναι να ανοίξετε την αγκαλιά σας, την αγκαλιά σας για τους πάντες και τα πάντα. Και δε μιλώ μόνο για τους ανθρώπους. Μα για όλα τα πλάσματα, για τα πάντα.

 

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τον σεβασμό σας.
Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου.
Αμήν. Αμήν. Αμήν.»