Τα δεκαπέντε μηνύματα της Μαρίας

9 Αυγούστου 2013

Και τώρα ας αφεθούμε να νιώσουμε, να συντονιστούμε με τη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας. Νιώστε την ενέργειά της, μείνετε λίγο, συντονιστείτε με αυτήν.

«Καλώς ήλθατε, καλώς ήλθατε. Πόσο σας ευχαριστώ και πόσο σας αγαπώ! Σήμερα θέλω να σας πω δυο λόγια για τη θεραπεία. Θέλω να σας μιλήσω και να σας εξηγήσω πόσο δυνατοί είστε όλοι και πόσο στα αλήθεια μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια σας τη δύναμη της θεραπείας. Πολλοί άνθρωποι αυτή την εποχή υποφέρουν, το σώμα ασθενεί, βιώνουν πόνο, πόνο σωματικό και εσωτερικό, βαθύ πόνο. Και θέλετε να σας πω κάτι; Ο εσωτερικός πόνος είναι αυτός που φέρνει το σώμα σε κατάσταση ασθένειας. Η ασθένεια είναι κι αυτή μία κατάσταση, μια κατάσταση στην οποία έρχεται το σώμα διαμαρτυρόμενο. Έτσι, έτσι γλυκύτατα παιδιά μου, το σώμα διαμαρτύρεται ζητώντας αγάπη, ζητώντας προσοχή. Η ασθένεια, λοιπόν, είναι ο τρόπος διαμαρτυρίας του σώματος, ο τρόπος να ζητήσει κάτι, ένας τρόπος να φωνάξει και να ζητήσει: «Βοήθεια», να πει: «Θέλω αγάπη, θέλω να μ’ αγαπάς». Είναι ο τρόπος να μιλήσει η καρδιά και να πει: «Θέλω να μιλήσω, θέλω να με αφήσεις να μιλήσω και να μ’ ακούς. Άκουσέ με!».

Γλυκύτατα τέκνα διδαχτείτε από την ασθένεια που έχετε στο σώμα σας. Δείτε ποιος είναι ο εσωτερικός πόνος που την προκαλεί. Τότε, τότε θα έχετε κερδίσει. Όταν το βρείτε αυτό, τότε να ξέρετε πως έχει ήδη, ήδη θεραπευτεί. Βρείτε τον εσωτερικό πόνο, την εσωτερική αλήθεια και δείτε ποιο είναι αυτό που θέλει στ’ αλήθεια θεραπεία. Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της θεραπείας που σας δίνεται.

Γλυκύτατα τέκνα, όλα τα δώρα που λαμβάνετε ετούτη την εποχή έρχονται να σας βοηθήσουν, να γίνουν στα χέρια σας εργαλείο θεραπείας, εργαλείο κατανόησης, κατανόησης όλων όσων δεν θέλετε να δείτε, όλων όσων δεν θέλετε να ακούσετε. Ευγνωμονείτε! Ευγνωμονείτε αληθινά για όσα λαμβάνετε, για όσα σας δίνονται, για όσα έρχονται. Βρείτε τον εσωτερικό πόνο, τη φωνή της καρδιάς. Βρείτε τι την εμποδίζει και τότε θα δείτε τη θεραπεία να γίνεται άμεσα.

Γλυκύτατα τέκνα σταθείτε. Σταθείτε τούτη τη στιγμή και δείτε μέσα σας. Ενώ, ενώ εγώ σας βοηθώ με όλο αυτό, εσείς κοιτάξτε μόνο και δείτε τί είναι αυτό, ποιο είναι αυτό που σας πονά. Τι θέλει το σώμα σας να σάς πει με το καθετί, με την κάθε, κάθε του ανισορροπία;»

Η Μαρία και πάλι μας ρίχνει απαλά ροζ γαλάζια χρυσόσκονη. Ενώ εμείς δεχόμαστε αυτή, παράλληλα κοιτάμε μέσα μας, ακολουθούμε τα λόγια της.

«Γλυκά μου παιδιά ανακαλύψτε τα σημεία που πονούν, που υπολειτουργούν, που δεν λειτουργούν και πάρτε αυτό».

Δείτε από το χέρι της να κυλά φως και να πηγαίνει εκεί που ο καθένας μας έχει ανάγκη. Νιώστε να πηγαίνει εκεί το φως και να παίρνει σχήμα. Ο καθένας ας δει το σχήμα που παίρνει στο ή στα σημεία του σώματος που χρειάζεται.

«Γλυκά μου παιδιά, η δύναμη της θεραπείας σας δίνεται. Μα για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να ανακαλύψετε τι έχετε να θεραπεύσετε, τι χρειάζεται θεραπεία. Λάβετε, φυλάξτε, χρησιμοποιήστε με Σοφία και Αγάπη. Αμήν».

Μένουμε λίγο ακόμα έτσι. Ας νιώσουμε το φως, το σχήμα που λαμβάνει στο κάθε σημείο του σώματος που χρειάζεται, που υπάρχει ανάγκη. Ενώ η χρυσόσκονη συνεχίζει να πέφτει.

Και τώρα ας πατήσουμε καλά τα πόδια μας. Ας πάρουμε μια βαθιά εισπνοή και ας ευχαριστήσουμε βαθιά μέσα από την καρδιά μας.

Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε.

8 Αυγούστου 2013

Και τώρα νιώστε το γλυκό γαλάζιο φως της Μαρίας να κατεβαίνει, να μας αγκαλιάζει. Η καρδιά μας έχει ανοίξει. Ας αφεθούμε να νιώσουμε τη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας, ας συντονιστούμε με αυτή.

«Γλυκύτατα τέκνα καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστώ τόσο που είστε και πάλι εδώ. Σήμερα, σήμερα θα σας μιλήσω για τη γέννηση του Θεού ως ανθρώπου. Σήμερα θα σας πω πως ο Θεός γεννάται ως άνθρωπος στη γη. Σκεφτείτε πως ο Πατέρας είναι μόνο αγάπη, αγάπη και φως. Έτσι, αυτή η αγάπη, η απέραντη αγάπη και το φως έχει ανάγκη να εκφραστεί και εκφράζεται μέσα από τον άνθρωπο. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος γεννιέται, ένα κομμάτι του Πατέρα έρχεται στη γη, ενσαρκώνεται. Ένα κομμάτι του Θεού στη γη είναι ο άνθρωπος. Κατανοήστε πως δεν είστε αποκομμένοι, διαφορετικοί από το Θεό. Είστε απλά η έκφρασή Του στη γη. Μόνο που είστε όντα με νου και αυτά τα όντα αποφασίζουν πώς θέλουν να πορευτούν. Όμως ένα δεν αλλάζει, η ουσία του ανθρώπου, και η ουσία αυτή είναι Θεϊκή. Πώς νομίζετε πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Πώς θα μπορούσε, νομίζετε, να συμβεί κάτι άλλο; Αν η αγάπη, το φως, η Θεϊκή ενέργεια δεν ενσαρκωνόταν, δεν ερχόταν στη γη και με αυτόν τον τρόπο;

Τώρα κατανοήστε, κατανοήστε γιατί οφείλετε όλοι να αγαπάτε αυτό που είστε. Ό,τι και αν είστε, όπως και αν νομίζετε πως είστε, οφείλετε να το αγαπάτε. Ακόμη σκεφτείτε πόσο πρέπει να φροντίσετε και να αγαπάτε το σώμα σας αφού μέσα σε αυτό κατοικεί η Θεϊκή ενέργεια, μέσα από αυτό εκφράζεται το Θείο. Γλυκύτατα τέκνα αποδεχτείτε τη Θεϊκή φύση που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο, που υπάρχει παντού. Αποδεχτείτε αυτό που είστε, εσείς και ο διπλανός σας και ο άλλος και ο άλλος και όλοι οι άνθρωποι, όλα τα πλάσματα στη γη. Χαρείτε και επιτρέψτε μέσα από την καρδιά να εκφραστεί η Θεϊκή σας φύση. Επιτρέψτε την έκφραση του Θεού μέσα από την καρδιά σας. Αγαπήστε και φροντίστε το σώμα σας σε όλα του τα επίπεδα και δείτε έτσι τη Θεϊκή έκφραση στη γη.»

Μείνετε έτσι, νιώστε την ενέργεια της Μαρίας, νιώστε να πέφτει, να πέφτει και πάλι επάνω σας η γαλάζια και ροζ χρυσόσκονη.

Και τώρα νιώστε ένα απαλό άγγιγμα στο κεφάλι, ψηλά, ψηλά στο μέτωπο και δείτε ένα λευκό φως να παίρνει σχήμα στο σημείο εκείνο. Μείνετε, δεχτείτε, νιώστε και δείτε το σχήμα που παίρνει σε εσάς το φως που δίδεται από την Μαρία. Δείτε το φως να απορροφάται σιγά σιγά, να χάνεται μα νιώστε ακόμη το απαλό άγγιγμα, το χάδι της Μαρίας. Η γαλάζια ροζ χρυσόσκονη συνεχίζει να πέφτει. Ακούμε και πάλι τη Μαρία.

«Γλυκύτατα τέκνα σας αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ.»

Αμήν. Αμήν. Αμήν.

7 Αυγούστου 2013

Και τώρα ας συντονιστούμε με την ενέργεια της Μαρίας, ας μείνουμε ήσυχοι και ας νιώσουμε τη γλυκιά ενέργεια, απαλή σαν ένα γαλάζιο γλυκό φως μας αγκαλιάζει. Ας συντονιστούμε ακόμη περισσότερο, ας της ζητήσουμε να μας κρατήσει στη γλυκιά της αγκαλιά.

«Γλυκά μου παιδιά, καλώς ήλθατε, σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά, καλώς ήλθατε λοιπόν να με ακούσετε, να δεχθείτε το μήνυμά μου. Αφήστε με όμως πρώτα να σας αγκαλιάσω όλους έναν - έναν. Και τώρα ακούστε, ακούστε με. Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για την αλλαγή. Να σας μιλήσω για την μετάβαση, για την μετάβαση στη νέα κατάσταση. Για την μετάβαση γενικότερα. Και πρώτα από όλα να σας πω ότι όταν έρχεστε στον κόσμο, όταν έρχεστε στην Γη, αυτό που συμβαίνει είναι μια μετάβαση. Η γέννηση είναι μια μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη. Όταν ζείτε, όταν ταξιδεύετε εδώ στη Γη, στο ταξίδι της ζωής σας, κι εκεί βιώνετε πολλές αλλαγές και οι μεταβάσεις που κάνετε δεν είναι λίγες. Όμως και ο θάνατος είναι κάτι που δεν πρέπει να σας φοβίζει καθώς και αυτός είναι μια μετάβαση, μια μετάβαση στην αιωνιότητα. Είναι μόνο μια αλλαγή κατάστασης στην οποία όλα όσα έχετε συλλέξει στο ταξίδι της ζωής σας, όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε, να κατανοήσετε πώς σας βοήθησε το καθένα, τι πρέπει ίσως να αλλάξετε, σε ποια κατάσταση σας έφερε η κάθε σας πράξη. Να μάθετε λοιπόν, να διδαχθείτε, να βιώσετε, να αποφασίσετε για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Και όταν γεννιέστε, και όταν γεννιέστε ξεκινάτε ένα άλλο ταξίδι, έχοντας αποφασίσει τι θέλετε, πώς θέλετε να είναι αυτό το ταξίδι σας και ακόμα - ακόμα πόση διάρκεια θέλετε να έχει. Μη σας φαίνεται περίεργο, ακόμη και σε αυτό, ακόμη και στην διάρκεια του ταξιδιού σας στη Γη έχετε τον κύριο λόγο. Αποφασίζετε, αποφασίζετε πραγματικά πόσο θέλετε να παραμείνετε, ταξιδεύοντας, γνωρίζοντας νέους τόπους, βρίσκοντας νέους προορισμούς. Αυτή λοιπόν είναι μια μορφή μετάβασης, και η γέννηση και ο θάνατος.

Και τώρα νομίζετε πως είναι μόνο αυτά; Μα όχι. Σας είπα πως και στο ταξίδι σας στη Γη σε όλη την πορεία σας γίνονται μεταβάσεις και τώρα, τούτη την εποχή, ακόμη μεγαλύτερες, ακόμη περισσότερες. Εσείς αποφασίζετε και πάλι πόσο πολύ θέλετε να δεχθείτε την αλλαγή που γίνεται στη Γη κι έτσι να συντονιστείτε, να συντονιστείτε με αυτήν και να προχωρήσετε. Σας μιλώ για τη γέννηση ενός καινούργιου ανθρώπου, του νέου ανθρώπου. Και ποιος είναι αυτός; Τι άραγε νομίζετε πως έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει; Ο καθένας από εσάς βιώνει όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να γεννηθεί ξανά. Μιλώ για μια αναγέννηση. Αυτό που ήσασταν πεθαίνει μα αυτόματα γεννιέται κάτι άλλο. Γεννιέται ο νέος άνθρωπος, ο άνθρωπος της ανοιχτής καρδιάς. Και ακούστε, δε λέω ο άνθρωπος με την ανοιχτή καρδιά, μα ο άνθρωπος της ανοιχτής καρδιάς. Γλυκά μου τέκνα, γλυκύτατα, νιώστε την αναγέννηση και μη θρηνείτε κάθε φορά που χάνεται κάτι, κάθε φορά που αλλάζει κάτι στη ζωή σας, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, όσο δραματική κι αν θεωρείτε πως είναι η αλλαγή, δείτε το μόνο σαν μια αναγέννηση. Όταν κάτι πεθαίνει κάτι άλλο γεννιέται, όταν κάτι τελειώνει κάτι άλλο αρχίζει. Γλυκύτατα τέκνα, δεχθείτε την μετάβαση στην κατάσταση του νέου ανθρώπου, του ανθρώπου της ανοιχτής καρδιάς.

Και τώρα σταθείτε έτσι και επιτρέψτε μου για μια ακόμη φορά να σας ραντίσω. Νιώστε τα σωματίδια του φωτός που πέφτουνε επάνω σας, νιώστε τα να κολλούν επάνω σας. Κάποια να πέφτουν στη Γη και κάποια άλλα να απορροφούνται από εσάς. Αποδεχθείτε το νέο άνθρωπο, αποδεχθείτε τη νέα σας κατάσταση, αποδεχθείτε τα με ευγνωμοσύνη για αυτό που ζείτε.

Αμήν. Αμήν. Αμήν.»

Συνεχίζουμε να νιώθουμε την διαδικασία, τη γαλάζια και ροζ χρυσόσκονη που πέφτει στο σώμα μας, ας την αποδεχθούμε, ας την αποδεχθούμε στο βαθμό που ο καθένας επιθυμεί. Μα τώρα δείτε η καρδιά, το λουλούδι της καρδιάς να ελκύει με απίστευτη δύναμη αυτή την ενέργεια. Δείτε κόκκους της γαλάζιας και ροζ σκόνης να μπαίνουν μέσα στην καρδιά, να την γεμίζουν. Νιώστε το λουλούδι της καρδιάς να λάμπει και να ρουφά όλο και περισσότερη από αυτή την ενέργεια. Η Μαρία, γλυκιά, πανέμορφη, λαμπερή σαν να μας ρίχνει πιο εστιασμένα πλέον στην καρδιά την ενέργεια αυτήν, τη γαλάζια ροζ χρυσόσκονη.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε.

Ας πάρουμε μια βαθιά εισπνοή όλοι, ας νιώσουμε τα πόδια μας να πατούν καλά, τα κινούμε, κινούμε τα χέρια μας και εισπνέοντας ακόμη μια φορά βαθιά ανοίγουμε τα μάτια μας και ευχαριστούμε.

6 Αυγούστου 2013

Ας νιώσουμε το γαλάζιο φως, τη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας να απλώνεται γύρω μας. Μείνετε μέσα σε αυτή την ενέργεια, συντονιστείτε μαζί της.

«Αγαπημένα, γλυκά παιδιά, γλυκύτατα τέκνα, ευχαριστώ. Ευχαριστώ γιατί είστε εδώ να με ακούσετε. Σήμερα λοιπόν, σήμερα αγαπημένα, θα σας μιλήσω για τη μεταμόρφωση, για το πώς θα βρεθείτε στην ευτυχία. Σε μια κατάσταση αληθινής ευτυχίας.

Μεταμορφώστε τη ζωή σας, μεταμορφώστε κάθε στιγμή της ζωής σας κι έτσι μεταμορφώστε επίσης τα πάντα γύρω σας. Τι νομίζετε πως χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένοι; Πώς θαρρείτε πως έρχεται η ευτυχία στη Γη, η ευτυχία στον κάθε άνθρωπο; Είναι στο δικό σας χέρι γλυκά μου παιδιά. Είναι στο δικό σας χέρι γλυκύτατα τέκνα. Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τα πάντα μέσα σας, γύρω σας, παντού. Ακούστε λοιπόν, ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε την λύπη σε χαρά. Έχετε τη δύναμη, σας δίνεται η δύναμη να μεταμορφώσετε την ασθένεια σε υγεία, το κλάμα σε γέλιο, τον φόβο σε ηρεμία, τη βία σε προσφορά αγάπης. Έχετε την δύναμη να μεταμορφώσετε τον θυμό σε συγχώρεση. Έχετε τη δύναμη να μεταμορφώσετε κάθε τι σκοτεινό σε φωτεινό, μπορείτε παντού να ρίξετε φως και να εκλείψει το σκοτάδι. Μεταμορφώστε, μεταμορφώστε τα πάντα γύρω σας. Συγχωρέστε, αγαπήστε, εκφράστε την αγάπη. Μπορείτε, έχετε όλη τη δύναμη, έχετε τα δώρα που σας αξίζουν. Όμως κι αυτά αξίζουν την δική σας προσοχή. Αξίζουν να τα χρησιμοποιήσετε. Μεταμορφώστε λοιπόν τα πάντα σε αγάπη και βρείτε μέσα σε αυτό την αληθινή ευτυχία. Δείτε τα πάντα να αλλάζουν. Τον πόνο να γίνεται χαρά, την ασθένεια υγεία, τη βία προσφορά αγάπης. Ανοίξτε τα χέρια, ανοίξτε την αγκαλιά σας. Ήρθε η ώρα να δεχθείτε με χαρά και να ευτυχίσετε αποδεχόμενοι τη νέα κατάσταση στη Γη. Μη θορυβηθείτε από όσα θα γίνουν, από όσα γίνονται γύρω σας. Μη θορυβηθείτε από τίποτα. Θυμηθείτε πως το κλειδί της ευτυχίας είναι η μεταμόρφωση και το κλειδί αυτό υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, στην καρδιά όλων σας. Γλυκύτατα τέκνα, αγαπήστε. Γλυκύτατα τέκνα, προχωρήστε στον δρόμο που επιλέγει η καρδιά σας.

Αμήν.»

Μείνετε ήσυχοι. Ας μείνουμε έτσι στην ενέργεια της. Την βλέπουμε να στρέφεται δεξιά αριστερά, να χαμογελά με αγάπη και να ραντίζει τα πάντα με μια λαμπερή ροζ, σιέλ χρυσόσκονη. Ας μείνουμε έτσι να λάβουμε, να λάβουμε και πάλι τα δώρα της. Νιώστε τους κόκκους της χρυσόσκονης αυτής να σας αγγίζουν. Άλλοι να απορροφούνται από το σώμα σας και άλλοι να μένουν πάνω σε αυτό. Νιώστε τους να πηγαίνουν παντού σε όλο το σώμα, σε σημεία που υπάρχει ανάγκη και όχι μόνο. Μείνετε ήρεμοι και επιτρέψτε σε αυτή την ενέργεια να μπει βαθιά. Δείτε αυτήν αυτήν την ενέργεια να πηγαίνει παντού, όπου ζητείται και όπου γίνεται δεκτή.

«Μεταμορφώστε, γλυκά μου παιδιά, τη δυστυχία σε ευτυχία. Μεταμορφώστε την ανέχεια σε αφθονία. Μεταμορφώστε τη λύπη σε χαρά».

Μένουμε κι άλλο ήρεμοι και δεκτικοί, καθώς συνεχίζει να πέφτει η γαλάζια-ροζ χρυσόσκονη πάνω μας.

«Και τώρα ακούστε: Σκεφτείτε μόνο, μόνο την ευτυχία, τίποτε άλλο, μόνο την ευτυχία. Μην σκεφτείτε ποτέ ξανά τίποτε πέρα από αυτήν. Όποτε νιώσετε πως κάτι άλλο έρχεται, ό,τι κι αν είναι αυτό, δείτε το γρήγορα να μεταμορφώνεται, να μεταμορφώνεται σε ευτυχία, σε γέλιο, χαρά, αγάπη, γαλήνη, υγεία, αφθονία, ευημερία, ευλογία παντού. Δείτε το να μεταμορφώνεται σε ευτυχία, συγχώρεση, αγκαλιά, γαλήνη. Γλυκύτατα τέκνα, κάθε φορά που νιώθετε πως προσπαθείτε να μεταμορφώσετε, να προσφέρετε, και κάτι, κάτι έρχεται να σας χτυπήσει, να σας τραβήξει από αυτό, δείτε και αυτό να μεταμορφώνεται. Σαν να είναι ένα βέλος που έρχεται να σας χτυπήσει, μα εσείς έχετε τη δύναμη να το μεταμορφώσετε σε ένα λευκό φτερό που φτάνει σε εσάς και πριν καλά - καλά σας αγγίξει, πέφτει στη Γη ένα απαλό λευκό φτερό.

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που ήσασταν και πάλι εδώ. Σας αγαπώ και είμαι κοντά σας, πλάι σας όποτε μου το ζητάτε.

Σας ευχαριστώ».

Μένουμε λίγο ακόμα έτσι ήρεμοι. Παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή, χαλαρώνουμε, αναπνέουμε βαθιά νιώθοντας το σώμα μας. Νιώστε την ενέργεια στο σώμα σας. Παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή και πατάμε τα πόδια γερά στη Γη. Τα νιώθουμε, νιώθουμε την επαφή των πελμάτων με το έδαφος και κινούμε τα πόδια μας. Εισπνέουμε και πάλι, κινούμε τα χέρια, νιώθουμε όλο μας το σώμα.

Ευχαριστούμε. Ανοίγουμε τα μάτια μας και ευχαριστούμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

5 Αυγούστου 2013

«Γλυκά τέκνα, καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ που είστε και πάλι εδώ, που ήρθατε να με ακούσετε. Σήμερα λοιπόν θέλω να σας μιλήσω για την ενέργεια του Ιησού. Θέλω να σας πω πως η ενέργειά Του έχει ξυπνήσει και πάλι στη Γη. Σήμερα θέλω να σας πω για την ενέργειά Του και την σχέση που έχετε εσείς με αυτήν.

Γλυκά, γλυκύτατα τέκνα ακούστε. Η ενέργεια του Ιησού ξυπνάει στη Γη, ξυπνάει και πάλι και αρχίζει να εκφράζεται ύστερα από χρόνια, από αιώνες λήθης, από αιώνες βαθύ ύπνου. Οι άνθρωποι θα καταφέρουν να νιώσουν την αληθινή ενέργειά Του. Τα πραγματικά Του μηνύματα. Η ενέργεια του Ιησού, η διδασκαλία Του που δεν άλλη, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο αληθινή αγάπη. Αγάπη πέρα από κάθε φόβο, από κάθε υποκρισία. Η διδασκαλία αυτή θα φτάσει στα πέρατα της Γης και η ενέργειά Του θα απλωθεί για τα καλά παντού. Χρόνια τώρα έχουν έρθει άνθρωποι, έχουν έρθει άνθρωποι στη Γη φωτεινοί και έχουν κάνει ό,τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό. Τώρα πια η αρχή έχει γίνει και τα πάντα προχωρούν προς αυτό, στο να φτάσει η ενέργεια του Ιησού παντού. Να αγκαλιάσει κάθε τι που υπάρχει στη Γη καθώς το κάθε τι ανοίγει πια τα χέρια του για να δεχθεί. Είναι έτοιμο να λάβει, είναι έτοιμο να δεχθεί. Και τώρα λοιπόν ποια η σχέση σας, η ιδιαίτερη σχέση που έχετε όλοι εσείς που με ακούτε με αυτό; Ποιος ο ρόλος σας γλυκά τέκνα; Ο ρόλος σας είναι να μεταδώσετε, να μεταδώσετε την ενέργεια της αγάπης παντού. Χωρίς καμία διάκριση. Όλοι θα κάνετε το δικό σας μέρος του ρόλου σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι όπως ο καθένας από εσάς το έχει επιλέξει. Όμως προσέξτε, προσέξτε να το κάνετε σωστά. Και σωστά είναι όταν είναι πέρα από κάθε φόβο, πέρα από κάθε υποκρισία η κάθε σας κίνηση, η κάθε σας πράξη, ο κάθε σας λόγος. Γλυκά παιδιά, προχωρήστε, προχωρήστε και δώστε αγάπη, δώστε αγάπη παντού. Με σεβασμό, με απόλυτο σεβασμό για το έργο, για τη διδασκαλία του Ιησού, για την ενέργεια της αγάπης.

Και τώρα, τώρα γλυκύτατα τέκνα, απλώστε, απλώστε τα χέρια σας. θα δώσω σε όλους ένα μικρό, ένα πολύ μικρό κομματάκι ξύλου. Όταν το κρατήσετε ακουμπήστε το στην καρδιά σας και τότε αυτό θα μεταμορφωθεί. Μετά χρησιμοποιήστε το έτσι ακριβώς όπως σας περιέγραψα. Είναι κομμάτι της ενέργειας του Ιησού. Είναι μέρος της ενέργειάς Μου. Απλώστε λοιπόν τα χέρια . Πάρτε αυτό το μικρό κομμάτι ξύλου, κρατήστε το, κρατήστε το στα χέρια σας πρώτα και νιώστε το. Σε κάποιους θα θυμίσει πολλά. Κάποιοι άλλοι θα νιώσουν αυτό που είναι. Μείνετε έτσι αγαπημένα παιδιά, γλυκά αγαπημένα παιδιά και νιώστε το στα χέρια σας.

Και τώρα, βάλτε το στην καρδιά σας. Ακουμπήστε με αυτό την καρδιά σας και νιώστε την απάντησή της σε αυτό που της δίνετε. Σε αυτό με το οποίο την αγγίζετε.

Και τώρα γλυκύτατα τέκνα πορευθείτε κατά πώς σας είπε η καρδιά σας.

Αμήν.»


Μένουμε λίγο, λίγο ακόμη στη γλυκιά ενέργεια της Μαρίας.

Παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή και πατάμε τα πόδια μας καλά, τα κινούμε, τα νιώθουμε να πατούν καλά στη Γη. Παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή, κινούμε τα χέρια μας, νιώθουμε το σώμα μας και ανοίγουμε σιγά - σιγά τα μάτια μας.

Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Ας δούμε λοιπόν το μικρό κομμάτι ξύλου που μας χάρισε η Μαρία με την τόση αγάπη Της. Ας δούμε πώς μπορεί να μεταμορφωθεί κάθε φορά που θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε έχοντας το σωστό κίνητρο, έχοντας για κίνητρό μας την αγάπη. Κι ας προχωρήσουμε, ας πορευτούμε κρατώντας το πάντα κι έχοντας οδηγό την καρδιά μας. Έχει φτάσει πια η ώρα να προχωρούμε ακούγοντας την καρδιά μας.

Περισσότερα Άρθρα...